ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ
ΒΙΛΑ MONT BLEU
ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΒΙΛΑ MONT BLEU
Πολυτέλεια σε συνδυασμό με απόλυτη ιδιωτικότητα
και παροχές υψηλών προδιαγραφών στη Βίλα Mont Bleu
ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΒΙΛΑ MONT BLEU
Χώρος 780 τ.μ με πολυτελή δωμάτια
καθώς και αίθουσα ψυχαγωγίας και spa
ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΙΛΑ Mont Blue


ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πώς μπορεί να ορίσει κανείς την οικιστική τελειότητα;

Πώς μοιάζει η απόλυτη υλοποίηση της εξαιρετικής πολυτέλειας;

Πού βρίσκονται τα όρια της τελειότητας, όταν προσπαθείτε να φανταστείτε ένα θέρετρο διακοπών;

Μπορεί η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα να φαντάζει δύσκολη, κι όμως δεν είναι η απάντηση είναι απλή και σύντομη: Villa Mont Bleu.

villa mont bleu
villa mont bleu

Η Villa Mont Bleu είναι μια μαγευτική κατοικία που ανεβάζει την έννοια του όρου πολυτέλεια σε ένα νέο, εντυπωσιακό επίπεδο.

Ίσως να είναι μια από τις πιο ευμεγέθεις και επιβλητικές βίλες διακοπών σε όλα τα Επτάνησα. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα ευρύχωρης μεγαλοπρέπειας (ένα υπόγειο, το ισόγειο και δύο ορόφους ακόμα).

Η Villa Mont Bleu προσφέρει μια μεγάλη πισίνα και μια εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή, είτε πρόκειται για θέα στη θάλασσα, το βουνό είτε στον προσεγμένο και περιποιημένο κήπο.

Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού, την πόλη της Ζακύνθου, η Villa Mont Bleu βρίσκεται κοντά σε πολλές παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς που υπάρχουν στις γύρω περιοχές, καθώς και σε αξιοθέατα ιστορικής σημασίας στην πόλη.

Βέβαια, είναι αλήθεια ότι μπορεί κανείς να βρει τις πλουσιοπάροχες υπηρεσίες της Villa Mont Bleu και αλλού – όμως, δύσκολα θα τις συναντήσει στο πλαίσιο ενός ελληνικού νησιού μοναδικής ομορφιάς.

MONT BLEU 360 TOUR


ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ